Met het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de opleiding Brain Blocks.

Uit onderzoek, in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam, blijkt dat voortdurende oefening nodig is om de complexiteit van de toepassingsmogelijkheden te benutten. Verder komt naar voren dat hoe vaker de deelnemers de Brain Blocks interventie gingen gebruiken, hoe fijner ze het gebruik van Brain Blocks gingen vinden. Dat suggereert een leer- en ervaringscurve voor het Brain Blocks-gebruik.

Daarom wordt vanaf 01 januari 2018 de cursus (deel I, II en III) in zijn geheel aangeboden (en dus niet meer als losse workshops). De totaalprijs van de cursus bedraagt € 420,00 (btw vrij) exclusief Brain Blocks doos/pocket versie en lunch, inclusief reader deel II en III, vaardigheidsplannen na deel I en II, begeleiding bij ambassadeursverslag (alle deelnemers sluiten af met een ambassadeursverslag) en gratis vermelding van ambassadeurs op onze website (indien gewenst).

De tweede en derde cursusdag kunnen nog wel worden gevolgd echter uitsluitend voor deelnemers die de eerste dag al hebben gevolgd. Deelnemers die alleen dag I hebben gevolgd dienen de dagen II en III nog te volgen. Deelnemers die dag I en II al hebben gevolgd kunnen zich nog wel apart inschrijven voor dag III. De kosten bedragen € 140,- per cursusdag.

Voor beschikbare data klik hier.

Bij de bestelling zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
Let op! Door het indrukken van ‘versturen’ geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Vermeld bij ‘opmerkingen’ het factuuradres indien dit afwijkt van het adres bij de persoonsgegevens!

Tip: schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Brain Blocks.

Persoonsgegevens

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Organisatie (*)

Let op: de cursus is alleen bedoeld voor professionals!

Adres (*)

Postcode (*)

Plaats (*)

Uw e-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Factuuradres

Alleen invullen indien dit adres afwijkt van bovenstaand adres.

Adres

Postcode

Plaats


Cursus Brain Blocks - 3 dagen (*)

Cursusdag I datum (*)

Cursusdag II + III (alleen voor deelnemers die deel I al hebben gevolgd) (*)

Cursusdag III (alleen voor deelnemers die deel I en II al hebben gevolgd) (*)

Intervisie (alleen voor deelnemers die deel I-II-III al hebben gevolgd) (*)Brain Blocks materialen ( verschil Standaard versie? of Pocket versie? )

Aantal standaard dozen (*)

Aantal pocket dozen (*)

Uw bericht

Ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.

Controleer de ingevulde waarden en klik op versturen om de bestelling te plaatsen.

Let op: de velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Een extra doos of een doos voor een ander?

Als je de cursus Brain Blocks hebt gevolgd, kun je twee grote dozen voor eigen gebruik bestellen. Het recht om professionals op te leiden in het gebruik van Brain Blocks, is enkel en alleen voorbehouden aan In Beweging. Het is niet toegestaan Brain Blocks dozen te bestellen voor professionals die de workshop bij In Beweging niet gevolgd hebben!

Klik hier om een bestelling te plaatsen.

Wanneer krijg ik de Brain Blocks doos?

Als je je hebt aangemeld voor de cursus en daarbij een doos hebt besteld dan ontvang je de Brain Blocks doos na afloop van de eerste cursusdag.

Wat kost het? 

De kosten voor de cursus Brain Blocks (deel I, II en III) bedragen € 420,- (btw vrij) per persoon, exclusief Brain Blocks doos/pocket versie en lunch, inclusief reader deel II en III, vaardigheidsplannen na deel I en II, begeleiding bij ambassadeursverslag (alle deelnemers sluiten af met een ambassadeursverslag) en gratis vermelding van ambassadeurs op onze website (indien gewenst).

Cursusdagen II, III en de supervisiedag kosten € 140,- (btw vrij) per persoon per cursusdag, exclusief lunch. 

De Brain Blocks doos (tweede druk) kost € 125,- exclusief btw per stuk inclusief nieuwe handleiding en nieuwe sheets. Met deze doos mag gewerkt worden na het volgen van de eerste cursusdag.

De Brain Blocks pocket versie kost € 28,93 exclusief btw per stuk. De pocketversie bestaat uit 1 hoofd, de blokken, cilinders en bruggetjes. Deze versie is geschikt om te gebruiken na de psycho-educatie waar de grote doos voor nodig is. De pocketversie is géén vervanging voor de grote Brain Blocks doos en kan laagdrempelig bijvoorbeeld door ouders en school ingezet worden.