Cursusdagen II + III – Nederasselt – VOL

Cursusdagen II + III – Nederasselt – VOL

Deze cursusdagen staan gepland op de volgende data:

Dag Datum Tijd
II 07 september 2018 10.00 tot 17.00 uur
III 21 november 2018 10.00 tot 17.00 uur

Inschrijven? Klik dan hier.

De locatie van deze cursusdagen is gewijzigd. Voorheen stond deze gepland in Nijmegen maar deze vindt nu plaats in Nederasselt. Deelnemers die zich al op hebben gegeven voor deze cursusdagen worden hiervan nog op de hoogte gebracht.

De cursus is geaccrediteerd door het SKJ voor jeugd- en gezinsprofessionals. Deelnemers ontvangen 55 punten voor de gehele cursus. Ook deelnemers die eerder deel I en/of II hebben gevolgd en nu de overige dag(en) van de cursus afronden ontvangen deze punten.

De cursusdagen deel II en III kunnen nog wel worden gevolgd echter uitsluitend voor deelnemers die cursusdag deel I al hebben gevolgd. Deelnemers die alleen deel I hebben gevolgd dienen delen II en III nog te volgen. Deelnemers die deel I en II al hebben gevolgd kunnen zich nog wel apart inschrijven voor deel III.

De totaalprijs van deze twee cursusdagen bedraagt € 260,00 (btw vrij) exclusief Brain Blocks doos/pocket versie en lunch, inclusief reader deel II en III, vaardigheidsplannen deel II, begeleiding bij ambassadeursverslag (alle deelnemers sluiten af met een ambassadeursverslag), gratis vermelding van ambassadeurs voor drie jaar op onze website (indien gewenst) en certificaat.

Uit onderzoek, in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam, blijkt dat voortdurende oefening nodig is om de complexiteit van de toepassingsmogelijkheden te benutten. Verder komt naar voren dat hoe vaker de deelnemers de Brain Blocks interventie gingen gebruiken, hoe fijner ze het gebruik van Brain Blocks gingen vinden. Dat suggereert een leer- en ervaringscurve voor het Brain Blocks-gebruik.

Daarom wordt vanaf 01 januari 2018 de cursus (dag I, II en III) in zijn geheel aangeboden.