Scroll naar beneden om materialen te bestellen.

Voorwaarden bestellen materialen

Per 01 september 2018 worden de volgende voorwaarden gehanteerd voor het bestellen van materialen:

  • Per deelnemer van de cursus kunnen maximaal twee grote Brain Blocks dozen voor eigen gebruik worden besteld.
  • Tijdens de looptijd van de cursus kan een deelnemer maximaal één Brain Blocks doos bestellen. Na het afronden van de cursus kan dan, indien gewenst, de tweede Brain Blocks doos worden besteld.
  • Voor het bestellen van de Brain Blocks doos of een onderdeel hiervan (handleiding en/of sheet(s)) is een geldige BB-code of cursuscode vereist.
  • Bij het bestellen van een Brain Blocks pocket versie is geen BB-code vereist.
  • Een BB-code wordt verstrekt aan een deelnemer na het afronden van de cursus.
  • Een BB-code is drie jaar geldig. De geldigheid wordt gerekend vanaf de datum waarop de laatste cursusdag is gevolgd of een supervisiedag is gevolgd.
  • Indien de BB-code is verlopen kan de deelnemer, indien hij/zij nog niet alle cursusdagen heeft gevolgd, de cursus alsnog afronden en het ambassadeursverslag schrijven om zo de BB-code weer te activeren. Indien de deelnemer de cursus wel helemaal heeft afgerond kan hij/zij een update volgen door middel van een supervisiedag. Daarna wordt de BB-code opnieuw geactiveerd voor drie jaar.

Het is niet toegestaan Brain Blocks dozen te bestellen voor professionals die de workshop bij In Beweging/Brain Blocks niet gevolgd hebben! Het recht om professionals op te leiden in het gebruik van Brain Blocks, is enkel en alleen voorbehouden aan In Beweging/Brain Blocks.

Levertijd

Als je je hebt aangemeld voor de cursus en daarbij een doos hebt besteld dan ontvang je de Brain Blocks doos na afloop van de eerste cursusdag. Bij bestelling via de webshop is de levertijd circa één tot twee weken.

Alle 6 resultaten